Wielrennen in Andalusië

Kom wielrennen in Andalusië over prachtige en vooral rustige wegen in het afwisselende berglandschap of langs de stranden van de Middellandse zee. Letterlijk om de hoek van het gezellige, zonnige dorpsplein van het witte bergdorp Cómpeta op 640m hoogte met uitnodigende terrasjes, bevinden zich onze comfortabele studio appartementen van La Granada Residence.

Ontspannend wielrennen in de heuvels van de groene streek Axarquia of sportief fietsen in de Pyreneeën van het Zuiden. De omgeving is bekend van de Vuelta en van de Ruta del Sol.

Wij organiseren sinds 1994 racefiets vakanties in Andalusië en hebben regelmatig even contact om je van routeadvies te voorzien of gewoon op een zonnig terrasje even bij te praten onder het genot van een glaasje wijn.

Idee

Waarom het fietsen niet afwisselen met een dag lekker wandelen in de bergen in de direct omgeving van het dorp?

Racefietsroutes in Andalusië

Je kunt zelf goed gedocumenteerd gps-routes in onze omgeving downloaden van websites zoals als Wikiloc.com, Bikemap.net en Alltrails.com platforms. Ook kun je de Strava ritten van een lokale wielrenner bekijken voor inspiratie. Als optie bieden we pakketten met fietskaart en transfers naar/van fietsroutes in de wijde omgeving aan.

Fiets huren in Andalusië

Voor je racefietsvakantie in Andalusië werken we samen met Cycle Malaga in Cómpeta. Huur een Specialized Roubaix , Giant Full Carbon Propel of een TCR racefiets met Shimano Ultegra 22 versnelling. Prijzen vanaf € 25,00 per dag. Vooral in het voorjaar is het, om teleurstelling te voorkomen, belangrijk om tijdig te reserveren.

Tarieven fietshuur in Andalusië

Aantal dagen Tarief/dag Verzekering Borg *
1 € 50 € 15 € 200
2 t/m 4 € 30 € 15 € 200
5 of meer € 25 € 15 € 200

* Bij gebruikmaken van de collectieve verzekering (€ 15), vervalt de borg

Optioneel
 • Shimano/ Look pedalen: € 5,00 voor de eerste dag/fiets, daarna € 1,00/dag/fiets. Je kunt ook eigen pedalen meenemen; wij monteren ze voor je.
 • Bidons: € 5,00 per stuk stuk of breng zelf mee.
 • Helm: gratis in bruikleen.
Voorwaarden
 • Je reserveert de racefiets direct bij onze partner Cycle Malaga.com onder vermelding van La Granada Residence en betaalt bij het reserveren de reserveringsborg. De reservering is gegarandeerd als je betaling bij Cycle Malaga.com binnen is. Daarna zal Cycle Malaga je nadere instructies betreffende de restbetaling te ontvangen vóór aankomst toesturen.
 • De vermelde premie (€ 15,00) voor de verzekering van de gehuurde racefiets geldt voor de dagen van de fietshuur en vervangt de borgstelling eigen risico € 200,00, echter de verzekering geldt niet voor een gebroken frame of gestolen fiets (zie je eigen reis- en ongevallenverzekering).
 • De verhuurperiode start om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur.
 • De fietsen worden bij de accommodatie afgeleverd, pedalen eventueel gemonteerd en aan het einde van de huurperiode weer opgehaald.
 • Tarief afleveren op zondag € 50,00/levering. (dus niet per fiets)
 • Verhuurcondities en huurcontract zijn per persoon van toepassing, evenals een kopie paspoort of ID.
 • Minimum leeftijd: 18 jaar.
 • Je beschikt over een persoonlijke reis- en ongevallenverzekering die beschadiging van frame en/of verlies van de fiets dekt.

Racefietsvakantie in Andalusië voor groepen

Wij hebben voldoende ruimte beschikbaar in La Granada Residence voor groepen tot 6 personen. Voor groepen tot 12 personen werken we samen met de accommodatie van onze buren om de hoek. We maken graag een “Op Maat” groepsaanbieding voor je racefietsvakantie in Andalusië, inclusief vliegveldtransfers, logies, ontbijt, diner, fietshuur, verzekering en persoonlijke transfers naar/van de verschillende routemogelijkheden voor je!

Racefietsen met gids in Andalusië

In samenwerking met onze partner Cycle Malaga.com bieden we op aanvraag racefietsdagtochten met gids in Andalusië aan. Tijdens deze tochten fiets je op een ​Specialized Roubaix, Giant Propel of TCR-carbon racefiets.

Wat een gast schreef

De perfecte gastheer

Beste Albert,

Nogmaals dank voor het faciliteren van onze fietsvakantie en de goede zorgen tijdens onze week in Cómpeta!. Je was voor ons de perfecte gastheer die ons met raad én daad bijstond voor fietsroutes, uitstapjes (zonder fiets), spijs en drank, vervoer etc. De appartementen waren heel gezellig en spick en span.

Cómpeta is een goede uitvalsbasis voor mooie fietsritten van 45 tot 130 kms in de bergachtige omgeving. Kortom een verblijf dat ik iedere (wieler)toerist kan aanbevelen.

Prijs/kwaliteit voor het pakket fietsvakantie top rating!

Groep Goethals - België